Modificacions en la programació de la temporada

Alguns dels espectacles programats per aquesta temporada 2020-21 han hagut de ser posposats i d’altres es veuen afectats per canvis d’horari, a causa de les restriccions sanitàries que imposa la pandèmia mundial. Algunes companyies internacionals que estaven programades no poden viatjar a d’altres països per disposició dels seus governs, com ara la coreògrafa americana Deborah Hay, la canadenca Catherine Gaudet o els ballets suecs Cullberg i Skånes Dansteater.

Canvis de dates i cancel·lacions

. l’espectacle Animal de sèquia, de la coreògrafa SOL PICÓ, tindrà lloc el 13 i 14 de març (enlloc del 21 i 22 de gener).

. es posposa la constel·lació al voltant de DEBORAH HAY amb el Ballet Cullberg fins la propera temporada. Estava previst veure 4 peces i diferents activitats durant el mes de març.

. es posposa també Second Landscape, de MARINA MASCARELL amb l’Skånes Dansteater, que havia de presentar-se al Mercat del 18 al 21 de març.

. es cancel·la L’affadissement du mervelleux, de la coreògrafa canadenca CATHERINE GAUDET previst pels dies 26 i 27 de febrer.

. es cancel·la el taller inclòs dins l’activitat periòdica Dissabtes amb taller previst per dissabte 23 de gener amb la companyia Mumusic Circus.

Nou espectacle

Per tal de reprogramar la temporada, el Mercat ha incorporat a la programació el BALLET DE LORRAINE, que presenta un programa al voltant del coreògraf Merce Cunnigham: For four Walls, peça amb 24 ballarins i música de John Cage interpretada en directe; RainForest, amb escenografia d’Andy Warhol, 6 ballarins i 2 músics en viu, i Sounddance, amb 10 ballarins.

Canvis d’horaris

En previsió de la prolongació del confinament nocturn a Catalunya, el Mercat ha de canviar horaris dels següents espectacles: Rèquiem nocturn, de Pere Faura (del 5 al 7 i del 12 al 14 de febrer) passa a les 20 h. i l’activitat Una Hora Abans del 6 de febrer a les 19 h. L’espectacle Retrats errants del Group LaBolsa (6 i 7 de febrer) es veurà a les 18:30 h, així com Cada present que habites, de Lipi Hernández (13 i 14 de febrer) a les 18:30 h.

Els espectacles i activitats que es veuen afectats pels canvis del mes de març són el Programa Cunningham, del Ballet de Lorraine: els dies 19 i 20 de març es veurà a les 19 h i diumenge 21 a les 18 h; l’activitat Una Hora Abans del 20 de març passa a les 18 h.  I per últim, la peça d’Olivier Dubois My body of coming forth by day passa a les 20:45 h el 20 de març i a les 19:45 h el 21 i s’afegeix una nova funció el 19 de març a les 20:45 h; l’Hora Abans d’aquest espectacle prevista pel 20 de març serà a les 19:45 h.

El Mercat de les Flors continua amb la seva programació, tant nacional com internacional, exceptuant les esmentades cancel·lacions. El seu aforament, com a la resta d’espais escènics, està reduït a un 50%.

 

 

 

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x