• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Presentació Temporada 2022-2023

Muta, qui balla muta. Qui muta s’atreveix, veu les coses des de perspectives noves, es transforma, s’adapta i fins i tot a vegades millora.

Com si fos fruit d’una collita excepcional, la temporada 2022/23 presenta una programació molt especial, extensa, diversa, espectacular; cultivada amb cura i sense pressa, esperant el bon temps per arribar. Peces com la fruita al punt madur de cada creador.

Aquest programa recull projectes que hem estat perseguint durant molt de temps per oferir-los a la nostra comunitat; recuperant projectes internacionals que havien quedat en reserva, esperant més fluïdesa en els viatges i tenir la possibilitat d’apropar-nos a les obres i artistes amb tots els sentits, sense distàncies de seguretat, més cos a cos.

Hem volgut també re-programar coproduccions de peces excel·lents que s’han pogut veure poc, per la reducció dels aforaments o perquè la dansa passa massa de pressa; volem que ressonin i que més públic les descobreixi.

Al llarg de la temporada hi trobareu molta dansa, molta coreografia, molta dansa amb música en viu, molt gran format, també solos, escenes íntimes, constel·lacions, retrospectives, díptics, molta fricció entre cos i objecte, disciplines en diàleg, mirades crítiques i cossos polítics, grans trajectòries i veus emergents, escena híbrida o arts vives, una programació per a totes les edats i esperem que per a gairebé tots el gustos.

Muta, qui balla muta. Qui muta s’atreveix, veu les coses des de perspectives noves, es transforma, s’adapta i fins i tot a vegades millora.

La present temporada és una invitació a mudar la nostra mirada, de la mà d’artistes poc convencionals que fa temps s’han atrevit a mutar i han transformat l’escena, dislocant el gest, capgirant convencions.

Confiem en la capacitat de molts artistes en percebre allò que cal observar, en trobar una bellesa allà on encara no l’havíem buscada.

Confiem en el cos que balla. Balleu!