Subscriu-te al nostre butlletí

D’acord amb el que disposa el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades, posem a la vostra disposició la informació bàsica següent. Us demanem que la llegiu i que signeu l’acceptació del tractament de les dades personals incloses al vostre CV.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable: CONSORCI MERCAT DE LES FLORS
Finalitat: Gestió de la subscripció a la newsletter per a l’enviament d’informació periòdica
Legitimació: Consentiment de la persona interessada
Destinataris: Les vostres dades personals poden ser cedides per motius d’organització interna operativa de Mercat de les Flors, a empreses col·laboradores i administracions públiques. La cessió de les dades necessàries per aquests motius sempre complirà amb totes les mesures de seguretat establertes per la normativa de protecció de dades.
Drets: Accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat, així com altres drets explicats a la Informació addicional.
Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacidad

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x