• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

CREACIÓ EN PROCÉS

CÈL·LULA #5: LA QUIJÁ. UNA COREOGRAFÍA DE PALOMA MUÑOZ

Amb el CÈL·LULA #5 s'inicia una segona etapa d'aquest programa amb el suport del II Pla d'Impuls a la Dansa, que permetrà la continuïtat del projecte que acompanya i dona suport a la creació de gran format

Les audicions es van celebrar del 29 al 31 de gener de 2024 i s’hi van presentar 319 persones, de les quals es va fer una selecció de 10 ballarines (Amanda Rubio, Jacob Gómez, Lara Misó, Marta Santacatalina, Blanca TolsàAlejandro Fuster, Paula Parra, Wilchaan Roy Cantu, Joan Ferré i Edoardo Brovardi). Al llarg del procés de creació hi haurà diferents assajos oberts: 20 de juny, 5 de juliol, 13 de setembre i 26 de setembre.

El nou projecte CÈL·LULA del Mercat de les Flors el du a terme Paloma Muñoz, coreògrafa i ballarina, ha treballat amb companyies com IT Dansa, Metros, Ramón Oller, Thomas Noone Dance i Norrdans. El 2018 va fundar la seva pròpia companyia, Siberia. L’artista resident al Mercat de les Flors, per les temporades 2024/2025 i 2025/2026, es troba en el procés de creació de la seva nova peça, que s’estrenarà a la tardor d’enguany.

PALOMA MUÑOZ presenta La Quijá, del 3 al 7 d’octubre, al Mercat de les Flors