6 i 7 de febrer

GROUP LA BOLSA Retrats errants

Compra la teva entrada

Compartir

L’acte de retratar, com el coneixem en la pintura, la fotografia, l’escultura o també en les arts audiovisuals, posa un marc íntim a l’individu i revela la seva singularitat. Alhora el retrat revela al retratista, el seu interès, la seva atenció, les seves obsessions, el seu desig d’existir dins la seva obra o a través d’ella. Què amaga? Què deixa emergir?
Retrats errants és un espectacle amb 8 creadors a l’escena, entre els quals s’inclou l’espai sonor i el disseny d’il·luminació. Tots els elements escènics (il·luminació, text, espai sonor, moviment) tenen el mateix pes i construeixen  l’escena des d’una relació horitzontal en base a acords en el moment present i establint constants negociacions en viu i en directe.
El col·lectiu Group LaBolsa proposa un viatge al voltant del retrat escènic, que reflexiona sobre la sensible condició humana, la fragilitat de l’individu dins del col·lectiu i la necessitat de pertànyer a quelcom que va més enllà del que és individual.

El Group LaBolsa, format per Cecilia Colacrai, Iris Heitzinger, Natalia Jiménez, Xavi Moreno, Federica Porello, Mireia de Querol i Anna Rubirola es constitueix el 2012 a Barcelona. La seva primera creació, La Mesura del Desordre, sorgeix de la col·laboració amb el coreògraf Thomas Hauert / ZOO. Aquest espectacle s’estrena l’any 2015 amb el suport del Festival Grec 2015, Charleroi-Danses i Les Brigittines de Brussel·les. Des de llavors el col·lectiu manté trobades regulars, enfocant el seu treball cap al desenvolupament d’un mètode d’improvisació i composició basat en partitures al servei de la creació escènica en viu. Retrats errants és el marc que engloba aquests processos amb la trobada amb el públic.

CONVERSA POST-FUNCIÓ, dissabte 6 de febrer. Coordinada per Agost Produccions

Idea i direcció Group LaBolsa / Creació en viu Natalia Jiménez, Mireia de Querol, Xavi Moreno, Federica Porello, Iris Heitzinger, Anna Rubirola, Cecilia Colacrai i Joana Serra / Espai sonor Federica Porello i Group LaBolsa / Assessorament tècnic so Pablo (Mo)Ramírez / Espai lumínic Joana Serra, Irene Ferrer / Producció Anastàtica/ Espai escènic i vestuari Group LaBolsa / Mirada atenta Cía. Mal Pelo / Vídeo Tristán Pérez-Martín / Fotografia Tristán Pérez-Martín / Col·laboració textos Jose Luís de Blas / Agraïments María Muñoz, Pep Ramis, Marine Budin

Coproducció Mercat de les Flors / Amb el suport OSIC-Departament de Cultura Generalitat de Catalunya, Agencia Andaluza de Instituciones Culturales, Verein kunstHupferei – Salzburg / Amb la col·laboració L’animal a l’esquena, Cia. Mal Pelo, L’Ateneu Celrà, Graner fàbrica de creació, La Caldera centre de creació, La Visiva espai pel moviment, L’Estruch fàbrica de creació

Coproducció Mercat de les Flors

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

6 i 7 de febrer

18.30 h

Sala PB

12 €

Durada: 40 minuts

Més informació

Consulta el programa de mà

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x