• Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Youtube

GROUP LA BOLSA

Retrats errants

6 i 7 de febrer
ESPECTACLE PASSAT
 • Temporada

  2020-2021

 • Durada

  40 minuts

 • Tarifa

  12 €

 • Horari

  18.30 h

 • Espai

L’acte de retratar, com el coneixem en la pintura, la fotografia, l’escultura o també en les arts audiovisuals, posa un marc íntim a l’individu i revela la seva singularitat. Alhora el retrat revela al retratista, el seu interès, la seva atenció, les seves obsessions, el seu desig d’existir dins la seva obra o a través d’ella. Què amaga? Què deixa emergir?
Retrats errants és un espectacle amb 8 creadors a l’escena, entre els quals s’inclou l’espai sonor i el disseny d’il·luminació. Tots els elements escènics (il·luminació, text, espai sonor, moviment) tenen el mateix pes i construeixen  l’escena des d’una relació horitzontal en base a acords en el moment present i establint constants negociacions en viu i en directe.
El col·lectiu Group LaBolsa proposa un viatge al voltant del retrat escènic, que reflexiona sobre la sensible condició humana, la fragilitat de l’individu dins del col·lectiu i la necessitat de pertànyer a quelcom que va més enllà del que és individual.

El Group LaBolsa, format per Cecilia Colacrai, Iris Heitzinger, Natalia Jiménez, Xavi Moreno, Federica Porello, Mireia de Querol i Anna Rubirola es constitueix el 2012 a Barcelona. La seva primera creació, La Mesura del Desordre, sorgeix de la col·laboració amb el coreògraf Thomas Hauert / ZOO. Aquest espectacle s’estrena l’any 2015 amb el suport del Festival Grec 2015, Charleroi-Danses i Les Brigittines de Brussel·les. Des de llavors el col·lectiu manté trobades regulars, enfocant el seu treball cap al desenvolupament d’un mètode d’improvisació i composició basat en partitures al servei de la creació escènica en viu. Retrats errants és el marc que engloba aquests processos amb la trobada amb el públic.

CONVERSA POST-FUNCIÓ, dissabte 6 de febrer. Coordinada per Agost Produccions

Idea i direcció Group LaBolsa / Creació en viu Natalia Jiménez, Mireia de Querol, Xavi Moreno, Federica Porello, Iris Heitzinger, Anna Rubirola, Cecilia Colacrai i Joana Serra / Espai sonor Federica Porello i Group LaBolsa / Assessorament tècnic so Pablo (Mo)Ramírez / Espai lumínic Joana Serra, Irene Ferrer / Producció Anastàtica/ Espai escènic i vestuari Group LaBolsa / Mirada atenta Cía. Mal Pelo / Vídeo Tristán Pérez-Martín / Fotografia Tristán Pérez-Martín / Col·laboració textos Jose Luís de Blas / Agraïments María Muñoz, Pep Ramis, Marine Budin

Coproducció Mercat de les Flors / Amb el suport OSIC-Departament de Cultura Generalitat de Catalunya, Agencia Andaluza de Instituciones Culturales, Verein kunstHupferei – Salzburg / Amb la col·laboració L’animal a l’esquena, Cia. Mal Pelo, L’Ateneu Celrà, Graner fàbrica de creació, La Caldera centre de creació, La Visiva espai pel moviment, L’Estruch fàbrica de creació

Coproducció Mercat de les Flors