6 i 7 de febrer

GROUP LA BOLSA Retrats errants

Compra la teva entrada

Compartir

El col·lectiu Group LaBolsa proposa a Retrats errants un viatge al voltant del retrat escènic que reflexiona sobre la sensible condició humana, la fragilitat de l’individu dins del col·lectiu i la necessitat de pertànyer a quelcom que va més enllà d’allò individual.

El Group LaBolsa el van formar l’any 2012 a Barcelona les ballarines i coreògrafes Cecilia Colacrai, Iris Heitzinger, Natalia Jiménez, Xavi Moreno, Federica Porello, Mireia de Querol i Anna Rubirola. La seva primera creació, La mesura del desordre, sorgeix de la col·laboració amb el coreògraf Thomas Hauert / ZOO. Aquest espectacle es va estrenar l’any 2015 amb el suport del Festival Grec 2015, Charleroi-Danses i Les Brigittines de Brussel·les. Des de llavors, el col·lectiu manté trobades regulars, i enfoca el seu treball cap al desenvolupament d’un mètode d’improvisació i composició basat en partitures al servei de la creació escènica en viu. Retrats errants és el marc que engloba aquests processos amb la trobada amb el públic.

Idea i direcció Group LaBolsa / Creació en viu Natalia Jiménez, Mireia de Querol, Xavi Moreno, Federica Porello, Iris Heitzinger, Anna Rubirola, Cecilia Colacrai i Joana Serra / Espai sonor Federica Porello i Group LaBolsa / Espai lumínic Joana Serra / Producció Rita Stivala / Espai escènic i vestuari Group LaBolsa / Mirada atenta Cía. Mal Pelo / Vídeo Tristán Pérez Martín / Fotografia Tristán Pérez Martín i Benjamin Sommabere
Amb el suport Mercat de les Flors, L’animal a l’esquena, Cía. Mal Pelo, Verein kunstHupferei (Salzburg) i Centre de Creació La Caldera Les Corts / Agraïments María Muñoz, Pep Ramis i Marine Budin

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

6 i 7 de febrer

19 h

Sala PB

12 €

Durada: 40 minuts

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x