13 i 14 de febrer

LIPI HERNÁNDEZ Cada present que habites

Compra la teva entrada

Compartir

Metodologia Data.

Peça de composició instantània dirigida per Lipi Hernández, a partir de la seva metodologia de recerca Data; la ballarina i coreògrafa ha desenvolupat aquest mètode amb els ballarins i les ballarines que han col·laborat amb ella en els processos pedagògics i coreogràfics dels darrers 10 anys. Interessada en la relació entre individu i col·lectivitat, el principal eix conceptual de la seva reflexió sobre l’acte de ballar és el desbordament de la forma a través d’una pràctica física i somàtica fonamentada en la meditació, el mantra o fórmula sagrada, la càbala i la dansa postmoderna.

Cada present que habites és una pràctica del fet d’estar present, fora de tota llei racional i amb alerta màxima en la percepció, amb el temps entès com a corrua d’instants i accions sense desitjos, sense futur. La pràctica d’aquell treball, basat en la metodologia Data, mira de portar els cossos de l’uníson a la diferència.

Lipi Hernández es defineix a si mateixa: «Soc ballarina docent i observadora del cos. Quan penso en la dansa, imagino cossos que depassen els límits de la seva figura, que es llancen a l’espai, que es mediten en moviment, es desborden, s’excedeixen».

Direcció Lipi Hernández / Interpretació 7 ballarins i un músic per determinar / Dramatúrgia Marta Galán
Amb el suport Mercat de les Flors

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

13 i 14 de febrer

19 h

Sala PB

12 €

Durada: 40 minuts

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x