• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

CONSTEL·LACIÓ SOCIETAT DOCTOR ALONSO

Constel·lació SOCIETAT DOCTOR ALONSO

 

La Societat Doctor Alonso fa del concepte del desplaçament una de les claus fonamentals del seu llenguatge. Al Mercat de les Flors, enguany amb una temporada que es defineix com a Dansa i Territori, creiem que el llenguatge de Doctor Alonso ens convida a una lectura diferent que trenca amb les fórmules del teatre tradicional d’una manera intel·ligent.

En aquesta constel·lació presentem dos dels seus treballs, que ara revisiten, i una nova peça, Contrakant, que continua amb la seva recerca de desenvolupament filosòfic.

La Societat Doctor Alonso, dirigida per Tomas Aragay (director de teatre i dramaturg) i Sofia Asencio (ballarina i coreògrafa) es va crear l’any 2001; ha construït un llenguatge que troba una de les seves claus fonamentals en el concepte del desplaçament. De situar quelcom fora del seu lloc, àmbit o espai propi per indagar com aquest desplaçament modifica el llenguatge, tant pel que fa a la seva gramàtica constitutiva com pel que fa a la lectura que un observador en pot fer. Desplaçar per desvetllar quelcom.

Aquesta maniobra de desplaçament s’ha revelat com un eina eficaç per generar espais de discurs poètic que posi en qüestió l’estatus quo de la nostre comprensió de la realitat.

PACK CONSTEL·LACIÓ SOCIETAT DOCTOR ALONSO: descompte del 40% per a mínim 2 espectacles de la constel·lació. Aconsegueix el teu pack aquí!

Durant la constel·lació es desplegarà una programació paral·lela als espectacles amb conferències, pel·lícules i activitats teòriques i pràctiques. Veure la Programació Expandida.