del 23 al 26 d'abril

MARINA MASCARELL AMB SKÅNES DANSTEATER Nova creació

compra entrada

 

Compartir

Tercera part d’una trilogia que Marina Mascarell dedica a la performativitat. En aquesta nova creació amb la companyia sueca Skånes Dansteater, la coreògrafa aprofundeix en un tema de candent actualitat, com és la capacitat de qualsevol persona d’esdevenir un individu públic per mitjà de les xarxes i les eines tecnològiques, tan fàcilment a l’abast; la hiperconnectivitat com a agent que ha transformat radicalment la societat. Mascarell s’interessa aquí pel vídeo per treballar els cossos de llum i la seva fragilitat mostrada a través de la càmera.

La coreògrafa espanyola-neerlandesa Marina Mascarell trasllada a la dansa el seu compromís amb la societat d’una manera poètica. El 2015 va ser guardonada amb el prestigiós Premi de Dansa del BNG Bank, un reconeixement al seu gran talent i projecció. Mascarell, que des l’any 2012 treballa com a coreògrafa independent, ha creat peces per a grans companyies com Nederlands Dans Theater de l’Haia, Göteborgs Operans Danskompani, Lyon Opera Ballet, Skånes Dansteater de Malmö i Dance Forum Taipei, entre d’altres. La seva obra aborda el món en què vivim, les decisions que prenem i les seves conseqüències, i va molt més enllà de la simple forma o de l’estètica pura.

Concepte i direcció Marina Mascarell / Coreografia Marina Mascarell i ballarins / Assistent coreografia Nina Botkayn / Intèrprets Skånes Dansteater / Composició musical i disseny so Yamila Ríos
Coproducció Mercat de les Flors, Korzo Theater

Marina Mascarell és artista associada del Mercat de les Flors

Dramatúrgies del Debat: dv 24 d’abril

Una Hora Abans: ds 25 d’abril

Coproducció Mercat de les Flors

 

 

Imatges de l’espectacle anterior “Three Times Rebel

Actualitat

Itinerari

Informació pràctica

Temporada: 2019-2020

del 23 al 26 d'abril

20 h (dg 18 h)

Sala MAC

22 €

Més informació

Parlem amb Marina Mascarell, al blog

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x