• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

elPetit

Al novembre torna el Festival elPetit!

  • El Festival internacional elPetit té per objectiu apropar les arts en viu a la primera infància i reivindicar la importància de viure experiències artístiques en els primers anys de vida. De l’11 al 26 de novembre el Festival elPetit omplirà els espais de 13 ciutats del territori amb algunes de les millors propostes internacionals i nacionals per al públic més menut. L’edició 2023 es caracteritza per ser fidel a l’essència d’elPetit amb una àmplia programació d’experiències immersives d’alta qualitat, innovadores, enfocades en els llenguatges contemporanis i que aposten pel talent emergent. Aquest any, el Festival dona la benvinguda a dues noves seus, Madrid i Palma de Mallorca, i inclou l’estrena de les últimes creacions d’artistes catalans que han comptat amb el suport del Festival elPetit i del Mercat de les Flors. En total, més de 100 espais d’encontre artístic on descobrir el món que ens envolta a través del joc, els sentits i la imaginació.

    Però elPetit és molt més que un Festival d’Arts. També és un espai per a la recerca, la formació, el diàleg i el networking. En el marc del VIII Encontre internacional d’Arts per a la (primera) infància, elPetit organitza una trobada oberta a artistes i professionals del sector de la cultura, l’educació, la salut i l’acció social que inclou conferències de perfils de referència en el sector, debats i tallers. Una mirada àmplia per abordar la situació actual i futura de les Arts en la (primera) infància.

    Aquest novembre us convidem a explorar l’univers de elPetit com mai abans no ho havíeu fet. Una oportunitat única per descobrir i compartir espais d’encontre artístic excepcionals.

    Us hi esperem!