• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Travessar cos, casa, temps, territori

Veure tota la programació

Iniciem la temporada 2020/21 amb una programació extensa, travessada per múltiples eixos temàtics i que incorpora també la programació posposada de la primavera passada.

Com no podia ser d’una altra manera, aquesta és una temporada de trànsit, tant dins com fora de l’escenari, que anirà des de la coreografia de la distància fins a la del retrobament i reconeixement amb els altres, des de les imatges digitals fins a la presència analògica per tal de tornar a guanyar els cossos i perdre la por.

Tota creació en procés i tota mirada sobre una peça quedarà modificada per l’experiència viscuda, on hem vist com d’essencials són les expressions artístiques per als humans, on hem adquirit més consciència del nostre cos i de com necessitem el cos dels altres per sentir-nos a casa.

Si en la temporada anterior ens fixàvem en el diàleg entre la dansa, el seu context i el territori, en aquesta posem l’atenció en observar la dansa, el cos i el temps. Moltes propostes, molts formats, artistes excepcionals, reconeguts, desconeguts, emergents, imprescindibles, de grans trajectòries per descobrir o redescobrir, insòlits, genials… aquí teniu l’avançament d’una temporada extraordinària.

Àngels Margarit