• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Apropa cultura

Què és apropa cultura?

Apropa Cultura és un programa socioeducatiu iniciativa dels equipaments culturals i de les administracions públiques adreçat als usuaris de centres socials que treballen amb persones en situació de desigualtat, discriminació, vulnerabilitat i en risc d’exclusió social.

És una finestra única de reserves per al sector social que ofereix la possibilitat d’assistir de forma accessible als millors equipaments culturals de les poblacions participants, en un entorn normalitzat que els permet gaudir d’espectacles de música, teatre, dansa i circ de la màxima qualitat.

És una experiència d’inclusió i un recurs molt valorat pels educadors per treballar el desenvolupament personal, així com els drets i deures dels usuaris. Apropa Cultura complementa la seva tasca amb sessions informatives prèvies a la sol·licitud dels espectacles i amb formacions artístiques adreçades als educadors socials.

S’ofereixen més de 15.000 localitats repartides en més de 300 espectacles de música, teatre i dansa de 24 equipaments culturals de Catalunya.