19, 20 i 21 de març

COMPAGNIE OLIVIER DUBOIS / COD My body of coming forth by day

Compra la teva entrada

Compartir

Espectacle inclòs dins la Quinzena metropolitana de dansa

Un solo íntim on Olivier Dubois explora els racons ocults de la memòria corporal i la seva capacitat d’explicar-nos una història de l’art. El cos com a record. En aquest nou espectacle, Dubois es presenta sol en escena. Sense cap mena d’artifici ni xarxa de protecció, es lliura voluntàriament a un joc que a vegades recorda un judici, d’altres un espectacle eròtic i d’altres una vivisecció. Seguint un procés aleatori dirigit pel públic, segons unes regles que ell mateix ha establert prèviament, el coreògraf i ballarí revisita alguns dels 60 espectacles que ha interpretat.

Olivier Dubois va debutar com a ballarí professional a l’edat de 23 anys i, l’any 2011, la revista Dance Europe el va escollir com un dels millors 25 ballarins del món. Com a intèrpret, ha demostrat una increïble resiliència i gosadia en obres d’Angelin Preljocaj i Jan Fabre. També ha actuat en nombroses peces de coreògrafs i directors d’èxit, com ara Laura Simi, Karine Saporta, Charles Cré-Ange, el Cirque du Soleil, Dominique Boivin i Sasha Waltz. L’any 1999 va començar a crear els seus propis espectacles i el 2007 va fundar la Compagnie Olivier Dubois, amb la qual ha creat nombroses peces de gran ressò. També ha creat per a altres companyies, com el Ballet Reial de Suècia i el Ballet Nacional de Marsella. Durant el període 2014-2018, Dubois va ser el director del Ballet du Nord de Roubaix.

Creació i interpretació Olivier Dubois / So i disseny il·luminació François Caffenne / Producció COD – Compagnie Olivier Dubois / Coproducció Festival BreakingWalls, Le Claire i Le Centquatre-Paris
Actualment, Olivier Dubois és artista associat de Le Centquatre-Paris, juntament amb la seva companyia COD. COD – Compagnie Olivier Dubois rep el suport del Ministeri de Cultura (Direcció General de la Creació Artística – Delegació de la Dansa).

Olivier Dubois és artista associat al Teatre Paul Eluard (TPE) de Bezons des de 2019 i al Teatre de Nîmes des de 2020.

Sessió d’introducció a l’espectacle UNA HORA ABANS de la funció: ds 20 de març a les 19:45 h. SEGUEIX LA RESTRANSMISSIÓ EN DIRECTE AQUÍ

Actualitat

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

19, 20 i 21 de març

20:45 h (dg 19:45 h)

Sala PB

16 €

Durada: 90 minuts

Més informació

web del coreògraf

‘My body of coming forth by day’, per Roberto Fratini al blog

Consulta el programa de mà

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x