• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

HACER HISTORIA(S). VOL. V

Res gaudeix d’una existència positiva. Tot el que existeix és possible únicament a partir de la base d’una sèrie d’absències que ho precedeixen, ho rodegen i li permeten posseir consistència i intel·ligibilitat.

Res gaudeix d’una existència positiva.

‘Els fantasmes de la meva vida:
Escrits sobre depressió, hauntologia i futurs perduts’,
de Mark Fisher

 

Arxiu, memòria, història i cos segueixen sent nuclears a Hacer Historia(s), que en tota la seva cinquena edició travessa també el sentit cíclic de la vida, en aquest esdevenir on tot canvia constantment.

Avui, l’ombra apocalíptica planeja damunt de les nostres vides, dels nostres relats i de la nostra salut. Com sortir d’aquest imaginari, com crear refugis, com cuidar-nos i obrir-nos a d’altres relats? En definitiva, com seguir generant món?

Amb un programa de dues setmanes que inclou dansa, performance, trobades, laboratoris i altres contextos artístics, ens submergim en la transformació com a resposta als processos de finitud, per tal d’afrontar el nou alè del futur.

Hacer Historia(s) v.5 proposa una programació que ens permet endinsar-nos en processos interns que modifiquen la nostra concepció social, cultural i temporal del món i que connecten amb la capacitat de la creació contemporània per trobar altres poètiques, altres maneres de relacionar-nos i altres performativitats.