CICLE DANSA I MÚSICA EN CONVERSA

Del 15 de gener al 6 de febrer de 2022

Dansa i Música en conversa és un cicle en què tres parelles formades per un músic/a – compositor/a i un ballarí/na – coreògraf/a presenten peces on el diàleg entre aquestes dues disciplines esdevé el propi contingut de la creació. Es tracta d’un diàleg que està viu i que canvia en cada presentació, perquè s’origina a través de diferents propostes o eines d’escolta i de comunicació, generant una formalització instantània i única de les peces.

Cada parella de creadors d’aquest cicle treballa i fa recerca de metodologies diferents o de no metodologies. Cada parella d’artistes genera un món, uns paisatges, unes “llengües” particulars. En la conversa hi ha l’art, doncs es tracta d’una conversa viva que s’alimentarà d’allò que travessa els artistes i les seves propostes cada dia.

El cicle s’acompanya de dos LABS de transmissió a la comunitat, un d’Emma Villavecchia adreçat a ballarins i músics a partir de l’estructura polirítmica de la peça Rítmia, i l’altre LAB amb tres pràctiques conduïdes per cada una de les parelles de creadors.

LAB amb Emma Villavecchia

LAB amb les 3 parelles de creadors

Informació pràctica

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x