13 i 14 d'octubre

ISRAEL GALVÁN El Amor Brujo. Gitanería en un acto y dos cuadros

Compra la teva entrada

Compartir

Israel Galván reinterpreta l’emblemàtica partitura de Manuel de Falla i balla l’El Amor Brujo des de la seva personalíssima mirada, submergint-se sense ornaments ni floritures en el més profund d’aquesta música, des de la cruesa emocional i la nuesa escenogràfica, amb l’únic acompanyament d’un piano i d’una cantaora. Un nou repte del bailaor més revolucionari i innovador del flamenc contemporani, que es proposar transformar-se per tal que la música de Falla li desperti nous moviments desconeguts.

Premio Nacional de Danza atorgat pel Ministeri el 2005, Israel Galván és reconegut per la innovació de les seves coreografies i la depuració de la seva tècnica. La seva vocació pel ball s’inicia l’any 1990 i destaca en l’avantguarda del flamenc contemporani amb obres com La metamorfosis, Galvánicas, Arena, La edad de oro, Tábula rasa, Solo, El final de este estado de cosas – Redux, Israel vs los 3000, La curva, Lo Real o Fla.Co.Men, entre d’altres. Ha col·laborat amb altres artistes, com ara Sol Picó, Enrique Morente, Akram Khan, Pat Metheny, Vicente Amigo o Miguel Poveda, entre molts d’altres. Actualment és artista associat del Théâtre de la Ville de París.

Direcció i coreografia Israel Galván / Ball Israel Galván, Eduarda de los Reyes / Cante David Lagos / Piano Alejandro Rojas-Marcos / Guitarra Alfredo Lagos / Música Manuel de Falla, Alejandro Rojas-Marcos, David Lagos / Assistent direcció Balbi Parra / Assistent coreografia Marco de Ana
Producció IG Company / Coproducció Teatros del Canal, Festival de Jerez, Dansa Quinzena Metropolitana, Maison de la musique de Nanterre, Scène conventionée, MA scène nationale – Pays de Montbéliard i Teatro della Toscana / Fondazione Teatro della Toscana / Amb la col·laboració Ajuntament de La Rinconada, Scène conventionée pour les arts de la marionnette, Oloron-Sainte-Marie, INAEM

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK ISRAEL GALVÁN aquí!

Gaudeix d’un 30% de descompte en la compra de la teva entrada adquirint el PACK Dansa i Música aquí!

Fitxa completa

Direcció tècnica Pablo Pujol  / Disseny il·luminació Rubén Camacho / Disseny so Pedro León / Tècnic so Manu Prieto / Management Rosario Gallardo / Distribució Austin Rial Eshelman (Rial & Eshelman)

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x