Cancel·lats els espectacles presencials d’El Més Petit de Tots

La pròrroga de les restriccions dictaminades pel Govern català obliga al Mercat de les Flors i al festival El Més Petit de Tots a cancel·lar els espectacles programats aquest mes de novembre, i a ajornar les activitats de la companyia Societat Doctor Alonso: la presentació del llibre ‘El desenterrador’ prevista pel 18 de novembre i les sessions de pràctica artística dels dies 17 i 18 de novembre. Les noves dates d’aquestes activitats encara estan per definir. La instal·lació Prospective Actions, en canvi, es podrà seguir veient fins el 22 de novembre.

La devolució de les entrades adquirides amb antelació es farà en els quinze dies següents a la data de la funció suspesa. Si les entrades es van adquirir a través de la web, la devolució de l’import es farà a la targeta amb la qual es va fer el pagament.

Si les entrades van ser adquirides a la taquilla del Mercat de les Flors o a Tiquet Rambles, caldrà indicar el número de compte al qual desitgeu el retorn per transferència a publics@mercatflors.cat

Respecte al festival El Més Petit de Tots

De tota manera, el festival tindrà lloc en un nou format virtual: Petit als Núvols permetrà gaudir de 3 propostes escèniques a través de les xarxes del 14 al 29 de novembre. Aquestes tres experiències artístiques han estat creades expressament en línia per tres companyies de Catalunya: Cuc, d’Animal Religion; L’horitzó de Latung La La, de David Ymbernon; i Expandint la jungla, de la companyia Big Bouncers.

Per accedir-hi caldrà que adquiriu un codi, amb el qual podreu visualitzar les tres creacions, així com les conferències del V Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància.

Instruccions per accedir a les propostes digitals

1.- Quan una família decideixi que l’oferta li interessa i adquireixi el que tradicionalment considerem com una entrada, un cop efectuat el pagament rebrà un codi i un enllaç a la pàgina petitalsnuvols.elmespetitdetots.cat. En aquesta pàgina haurà d’introduir el codi adquirit i podrà gaudir de tots els continguts abans mencionats.

2.- Cada codi dona accés a les tres propostes artístiques + les conferències de l’Encontre Internacional.

3.- L’accés és il·limitat mentre duri el Festival. És a dir, cada comprador podrà entrar als continguts tantes vegades com vulgui.

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x