Festival EL MÉS PETIT DE TOTS 2020-21

El Més Petit diu un gran sí a les arts per als més petits!

En aquesta nova edició El més petit puja als núvols.

Volem ser un festival versàtil, innovador, capaç d’apropar-se a tothom, de ser veritablement accessibles i oberts i a no deixar-ne fora a cap infant; simplement perquè estem convençuts que les arts també són un dret bàsic de la infantesa.

Perquè creiem que ens fa més falta que mai: tenim ganes de viure les arts, i de celebrar-les des del contacte segur i real entre artistes i infants. Volem omplir les vides d’aquests infants d’experiències intenses, gratificants, belles i divertides. Perquè en fer-ho des de ben petits, els hi donem la vacuna de les arts i inocular-los un dels aprenentatges més importants: la cultura i la seva importància en totes les etapes de la vida. I aquest any també en línia -però no per això ha de significar distant-, hi trobareu experiències artístiques per compartir amb la família i seguir jugant amb els artistes.

Fem El més petit perquè els teatres i les administracions no han dubtat en unir-se i tirar endavant; i ja el tenim aquí, amb  companyies majoritàriament de casa i algunes de fora i sobretot perquè no volem renunciar a la qualitat, a les grans propostes pensades per als més petits (de 0 a 5 anys).

Ja us podeu apuntar, que del 14 al 29 de novembre tindrem el festival El més petit. I ja hi som tots: Sabadell, Igualada, Barcelona, Lleida, Olot, Benicàssim, Sant Cugat, Tordera, Granollers, Viladecans i Montcada i Reixac.

Tornarem a ser petits, com si no, podríem ser qui som? Un infant que juga i descobreix el món sempre ha estat una de les millors maneres de viure. Alguns són aquests infants, nosaltres els portem a dins. Som i serem el més petit, i aquest any encara més.

Aquest novembre, pugeu als núvols amb nosaltres!

www.elmespetitdetots.cat

#ElMésPetitDeTots

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x