Festival EL MÉS PETIT DE TOTS 2020-21

El Més Petit diu un gran sí a les arts per als més petits!

Com ho farem? Unes preguntes que ens hem fet moltes vegades en aquests temps ben incerts! Però hi ha una cosa que ja us podem dir: tindrem el festival El Més Petit de Tots aquest novembre. Sí, es farà. Falta saber exactament com, però  treballem amb diferents formats, per arribar a tothom.

Aquest serà el 16è aniversari del festival, i serà especial per a molts motius.

En primer lloc perquè creiem que ens fa més falta que mai, tenim ganes de viure les arts, i de fer-ho des del contacte segur i real entre artistes i infants. Volem omplir d’experiències intenses, gratificants, belles i divertides les seves vides. Perquè al fer-ho, des de ben petits, els hi donem la vacuna de les arts, els inoculem un dels aprenentatges més importants de la vida: la cultura i la seva importància en totes les etapes de la vida.

El fem perquè els teatres i  les administracions no han dubtat en unir-se i tirar endavant; perquè ja tenim moltes companyies implicades, la majoria de casa i algunes de fora i, sobre tot, perquè no volem renunciar a la qualitat, a grans propostes pensades per als més petits (de 0 a 5 anys).

I anirem on faci falta per a trobar-nos: a les sales, al carrer, a l’aula o a les xarxes. Serem un festival versàtil, innovador, capaç de d’apropar-se a tothom, a ser veritablement accessibles i oberts, a no deixar cap infant fora, simplement perquè estem convençuts que les arts també són un dret bàsic de la infantesa.

Per això, del 14 al 29 de novembre tindrem el festival El més Petit a Sabadell, Igualada, Barcelona, Lleida, Olot, Benicàssim, Sant Cugat, Tordera, Granollers, Viladecans i Montcada i Reixac.

Tornarem a ser petits, com sinó podríem ser qui som? Un infant que juga i descobreix el món sempre ha estat una de les millors maneres de viure. Alguns són aquests infants, nosaltres els portem a dins.

Al novembre, tots tornarem a ser petits!

www.elmespetitdetots.cat

#ElMésPetitDeTots

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x