Del 14 de novembre al 7 de gener

EL MÉS PETIT DE TOTS Petit als núvols

Compra la teva entrada

Compartir

Tres propostes artístiques virtuals dirigides a famílies amb infants de 0 a 5 anys

Petit als  núvols us proposa participar en tres experiències artístiques creades expressament en línia per tres companyies de Catalunya. Es tracta de Cuc, d’Animal Religion; L’horitzó de Latung La La, de David Ymbernon; i Expandint la jungla, de la companyia Big Bouncers.

Per accedir-hi caldrà que adquiriu un codi, amb el qual podreu visualitzar les tres creacions, així com les conferències del V Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància.

INSTRUCCIONS PER ACCEDIR A LES PROPOSTES DIGITALS

1.- Quan una família decideixi que l’oferta li interessa i adquireixi el que tradicionalment considerem com una entrada, un cop efectuat el pagament rebrà un codi i un enllaç a la pàgina petitalsnuvols.elmespetitdetots.cat. En aquesta pàgina haurà d’introduir el codi adquirit i podrà gaudir de tots els continguts abans mencionats.

2.- Cada codi dona accés a les tres propostes artístiques + les conferències de l’Encontre Internacional.

3.- L’accés és il·limitat mentre duri el Festival. És a dir, cada comprador podrà entrar als continguts tantes vegades com vulgui.

 

 

 

 

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

Del 14 de novembre al 7 de gener

10 €

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x