• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Panorama TAIWAN

L’any 2019, el Mercat de les Flors va iniciar un programa d’intercanvi de residències artístiques amb el National Theater & Concert Hall (NTCH) de Taipei, programa que va quedar aturat durant la pandèmia. La temporada passada es va reprendre amb l’intercanvi d’artistes. El Mercat va proposar Roser López Espinosa i des de Taipei va arribar a Barcelona l’artista taiwanesa Lin-I-Chin, resident al Mercat i que va presentar el seu treball a la Fira Mediterrània de Manresa.

Fruit d’aquesta col·laboració i amb la voluntat de donar visibilitat a un important nucli creatiu, com és Taiwan, aquesta temporada presentem 4 espectacles de companyies del país asiàtic. Començarem amb el gran format de Cloud Gate, companyia amb una rellevant trajectòria internacional, per seguir immediatament amb una esgotadora coreografia  a càrrec del duet Lee/Vakulya. Més endavant gaudirem d’un treball que celebra les tradicions de la companyia B.Dance per acabar amb el commovedor duo Beings, del coreògraf Wang Yeu-Kwn.

Una mirada eclèctica a la creació de Taiwan. Panorama Taiwan s’inicia per la cooperació entre el Mercat de les Flors i el National Theatre & Concert Hall