• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

B.DANCE

Floating Flowers

17 i 18 de febrer
Popup - Més informació
ESPECTACLE PASSAT
  • Dissabte 17 de febrer, a les 17 h, sessió d’introducció a l’espectacle UNA HORA ABANS amb ESTER VENDRELL – Doctora en Història de l’Art especialitzada en dansa; Activitat coordinada per BdDansa_Explicadansa (La sessió inclourà explicacions sobre els dos darrers espectacles dels cicle Panorama Taiwan: ‘Beings’, de Yeu-Kwn Wang, i ‘Floating Flowers’).

Aquest treball s’inspira en una celebració religiosa tradicional taiwanesa que es du a terme en el Festival dels Fantasmes, una de les cerimònies budistes més belles i populars del país. Així, el coreògraf Po-Cheng Tsai ret un homenatge al seu pare, amb qui anava a aquestes cerimònies que són un culte a les persones mortes. Amb una poètica misteriosa, ballarins de gran excel·lència tècnica componen una coreografia de gran bellesa.

Fundada el 2014 i dirigida pel coreògraf taiwanès Po-Cheng Tsai, B.DANCE és actualment una de les companyies de dansa contemporània emergents del panorama internacional. Po-Cheng Tsai ha desenvolupat un llenguatge coreogràfic i una estètica que barreja els moviments tradicionals asiàtics i les arts marcials amb la dansa contemporània, creant un estil que li ha valgut nombrosos guardons i reconeixements.

Coreografia Po-Cheng Tsai / Ballarins Ming-Hsuan LIU, Chen-Ning CHANG, Shu-Han YEH, Chieh-Wen LIU, Chien-Chih CHANG, Li-An LO, Ho-Chien CHANG, Yu-Hung WANG / Decorats i llums Otto Chang / Composició musical Rockid Lee / Artistes plàstics Po-Chih Chang i Yon-Yun Deng / Assistent escenografia Pei-Chun Pan
Amb el suport TAIWAN TOP Performing Arts Group, Ministeri de Cultura de Taiwan i el Centre Cultural de Taiwan a París
Producció B.Dance / Producció de la gira Delta Danse

Espectacle creat el 2015