• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Shimmering Production / WANG YEU-KWN

Beings

17 i 18 de febrer
Popup - Més informació
ESPECTACLE PASSAT
  • Dissabte 17 de febrer, sessió d’introducció a l’espectacle UNA HORA ABANS amb ESTER VENDRELL – Doctora en Història de l’Art especialitzada en dansa (Activitat coordinada per BdDansa_Explicadansa).

Inspirant-se en el caràcter xinès «人» (que vol dir persona), Beings explora els vincles entre els dos traços de la cal·ligrafia, entre els dos ballarins que tenen un vincle íntim, entre el paper d’arròs i la tinta. Aquest treball sobre la interacció humana connecta profundament els dos intèrprets en un duet commovedor, amb un sentiment d’atenció serena, que culmina en un gir inesperat. Un espectacle íntim, bell, on la llum i la música donen rellevància a la poesia d’aquesta creació.

Shimmering Production es funda el 2019 per Wang Yeu-Kwn i Lee Yin-Ying, amb dos eixos principals: crear peces contemporànies i experimentals i tallers de moviment: Hand in Hand, We Dance, per al públic en general.

La peça de dansa de la Companyia, Beings, el primer episodi de “A Trilogy – Quest of Relationships”, de Wang Yeu-Kwn ha estat premiat el 20221 pel premi doble i premi de residència el 2021 de Yokohama Dance Collection, i des de llavors va començar la seva gira internacional a Grècia (2022), Alemanya (2022 i 2023), Japó (hivern 2023), Espanya (primavera de 2024) i Portugal (primavera 2024). Mentre que la seva gira internacional i els programes de divulgació continuen creixent, Shimmering Production ha començat a crear Islands, el segon episodi de “A Trilogy – Quest of Relationships”, encàrrec del National Theater and Concert Hall que s’estrenarà la tardor del 2024.

Coreografia i interpretació Yeu-Kwn Wang / Interpretació Lee Yin-Ying / Dramatúrgia  Lucky Chen / Escenografia Chen Guan-Lin / Disseny il·luminació Joanne Shyue / Vestuari Eno Lin / Director tècnic gira Lan Chin-Ting / Mánager gira Hsu Tzu-Yin / Amb el suport en part del Departament d’Afers Culturals del Govern de la ciutat de Taipei