Convocat el concurs per a la direcció artística del projecte TOT DANSA 2023

Enguany les entitats impulsores promouen una direcció artística formada per un equip de dues persones 

El projecte educatiu TOT DANSA, adreçat als centres d’educació secundària i promogut per l’Institut de Cultura – Ajuntament de Barcelona, l’Institut del Teatre – Diputació de Barcelona i el Consorci Mercat de les Flors, posa en marxa una nova edició i convoca el concurs per seleccionar la direcció artística.

El TOT DANSA té l’objectiu d’apropar la dansa als joves i es presenta com una eina educativa i de formació per al professorat i sobretot com una vivència i experiència positiva, tant personal com col·lectiva, per a l’alumnat adolescent. Es desplega durant el curs escolar, amb una mostra final que té lloc a l’escenari del Mercat de les Flors el mes de maig. Per les seves dimensions i estructura, a partir de l’actual curs 22/23, les entitats impulsores consideren la necessitat d’obrir la direcció artística del projecte a un equip de dues persones.

El termini de presentació de propostes acaba el dijous 29 de setembre a les 14 hores.

Consulta les bases del concurs aquí

Formulari d’inscripció

Informació de les edicions anteriors del Tot Dansa

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x