Projecte TOT DANSA

 

Tot Dansa és un projecte educatiu impulsat i organitzat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, el Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre.

Té com a objectiu principal fomentar i donar a conèixer la dansa contemporània en el territori. El projecte apropa aquesta especialitat artística a l’alumnat de centres públics d’ensenyament secundari i de batxillerat de la ciutat de Barcelona. Esdevé un procés d’aprenentatge i connexió per a l’alumnat i per al professorat implicat, una eina formativa i educativa, un espai únic d’expressió i a partir d’experiències i propostes diverses.

Tot Dansa proposa una experiència vital i humana mitjançant la pràctica artística. Els valors que es desprenen de la dansa donen l’excusa perfecta perquè el professorat acompanyi l’alumnat en la desinhibició necessària del moviment, controli la gestualitat dins un espai determinat i generi un treball de creació que requereix el compromís de tothom.

El professorat rep una formació especialitzada a l’Institut del Teatre, que transmet i guia el viatge amb l’alumnat que participa al projecte, en els mateixos centres educatius. Amb l’equip professional, teixeixen moviment rere moviment, escena rere escena, per generar una coreografia única i conjunta que es mostra al Mercat de les Flors, un espai de referència internacional de la dansa contemporània de la ciutat.

La complicitat entre les institucions que ho lideren, l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, el Mercat de les Flors i l’Escola Superior de Dansa de l’Institut del Teatre, són la garantia de la seva qualitat artística i pedagògica.

Llegeix la notícia sobre la resolució del concurs públic per A la direcció artística del TOT DANSA 2023 AQUÍ

El Projecte TOT DANSA a la ciutat de Barcelona és una iniciativa del Mercat de les Flors, l‘Institut d’Educació de Barcelona (IMEB) i l’Institut del Teatre. El Mercat de les Flors i el Consorci Transversal van ser els impulsors de la creació d’un nou projecte amb una estructura i funcionament semblants, però per a tot el territori català, el TOTS DANSEN.

logo itlogo Mercat positiu

+ INFO:
Ajuntament-Educació: https://ajuntament.barcelona.cat/educacio/ca/tot-dansa
Ajuntament-Cultura: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/programes-cultura-educacio-2021

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x