• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

CONSTEL·LACIÓ OLGA MESA I FRANCISCO RUIZ DE INFANTE

CIA. HORS CHAMP / FUERA DE CAMPO

Hi ha unions que tanquen cercles i d’altres que obren mons. Olga Mesa i Francisco Ruiz de Infante en formen una de les segones amb Fuera de Campo / Hors Champ, la seva empresa d’imatges desenfocades que vibren amb la imprecisió de la vida latent. Junts, fa 10 anys que treballen a base de fragments i el fregament de parts inconnexes, i comparteixen els processos amb el públic en forma de dispositius on apareixen preguntes, miratges i el cos en reflexió constant.

Moltes coreografies d’Olga Mesa s’han servit de la intimitat per confrontar el cos amb la seva imatge. És el cas de la peça del 1996 estO NO Es Mi CuerpO, creada amb Daniel Miracle, i que ha estat reactivada més de 20 anys després, com si s’hagués rebobinat (en paraules de la coreògrafa); és a dir, seguint la funció analògica de traslladar una cinta d’un carret a un altre, els moviments d’Olga Mesa han passat al cos de Natacha Kuznetsova a través del dispositiu de Ruiz de Infante i la guia de la mateixa coreògrafa que es mou entre accidents topogràfics i audiovisuals.

La darrera peça d’autoria compartida entre Olga Mesa i Ruiz de Infante és un duet impossible entre el personatge de ficció Carmen i el creador de ficcions Shakespeare, on els Sonets d’amor de l’un posen paraules en la boca de l’altra. I amb aquesta descontextualització i reconnexió de sabers, pròpies d’un somni més lúcid que la vigília, l’aquí i l’ara deixen d’existir.

Pack constel·lació Olga Mesa i Francisco Ruiz de Infante: Per la compra dels dos espectacles de la constel·lació: descompte del 40%

Projecte cofinançat pel programa Europa Creativa de la Unió Europea com a part de DANCE ON, PASS ON, DREAM ON

Dance On, Pass On, Dream On