Del 29 al 31 de gener

OLGA MESA I FRANCISCO RUIZ DE INFANTE. Cia Hors Champ / Fuera de Campo Carmen // Shakespeare: La Total

Compra la teva entrada

Compartir

Aquest espectacle reuneix tres peces dins d’un projecte temàtic de llarg recorregut (2013-2019) per crear un objecte escènic fora de format. A través del mite de la Carmen de Bizet i dels Sonets d’amor de Shakespeare, es construeixen noves relacions en un món dominat per la tecnologia: seducció, conflicte, por, desig, complicitat, gelosia, passió… Així, la peça mostra de quina manera les tecnologies controlen els nostres cossos i les nostres imatges. L’escenari, ple de sorolls i de llums, està envaït per cables que transformen aquesta instal·lació en una mostra de la metàfora del desordre de les relacions humanes.

Olga Mesa va iniciar la seva trajectòria a Espanya, però aviat es va traslladar a Estrasburg, on continua la seva recerca sobre la relació del cos amb la imatge. Els seus solos l’han posicionat internacionalment des dels anys noranta. L’any 2005 va crear la companyia Hors Champ / Fuera de Campo, i l’any 2010 s’hi va unir Francisco Ruiz de Infante, artista visual i tecnològic que ha fet projectes per a museus com el Reina Sofía, el Guggenheim i el d’Art Modern de París. Junts inventen un univers en el qual interactuen els seus llenguatges artístics, les seves preocupacions i les seves experiències respectives.

Disseny Olga Mesa i Francisco Ruiz de Infante / Consell dramatúrgia Roberto Fratini Serafide / Performers Olga Mesa, Francisco Ruiz de Infante, Sara Vaz i Félix Ramon / Toreros Per determinar / Coordinació tècnica Victor Colmenero i David Benito / Llums Xulia Rey Ramos / So Frédéric Apffel / Producció Pierre Kiener / Administració Machette Productions
Amb la col·laboració Mercat de les Flors, MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona, Naves Matadero, Centro para las Artes Escénicas (Madrid), Tabacalera – Promoción del Arte (Madrid), Festival Internacional de Teatro de Vitoria-Gasteiz i Museo Artium (Vitoria-Gasteiz) / Amb el suport Ministeri de Cultura francès – DRAC Grand Est, Ciutat d’Estrasburg i Région Grand Est (França)

DRAMATÚRGIES DEL DEBAT: ds 30 de gener a les 12 h trobada-vermut amb Olga Mesa i Francisco Ruiz de Infante. Condueix Roberto Fratini

Pack constel·lació Olga Mesa i Francisco Ruiz de Infante: Els dos espectacles de la constel·lació: descompte del 40%

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x