23 de gener (al MACBA)

OLGA MESA I FRANCISCO RUIZ DE INFANTE. Cia Hors Champ / Fuera de Campo Emissions del present. Una altra “pel·lícula amb forats”?

Reserva la teva entrada (aforament limitat)

Compartir

Como un diálogo de sordos és el nom genèric que Olga Mesa i Francisco Ruiz de Infante donen als seus textos a quatre mans, als seus muntatges fílmics i a les seves conferències performatives. Aquesta proposta és una projecció performativa de diferents elements audiovisuals produïts al llarg del projecte Carmen // Shakespeare, principalment les pel·lícules Operación hacer la oscuridad (2016) i Solo clandestino (2017). Mentre que les imatges es despleguen a la pantalla, els artistes entren en els “forats” de la projecció per instal·lar-hi un joc estrany entre directe i diferit. Fan servir el cos, la veu i alguns accessoris de “l’estoc” Carmen // Shakespeare com a acceleradors de ficció, en una particular mena de conferència performativa.

Direcció, imatges i performance Olga Mesa i Francisco Ruiz De Infante / Coordinació tècnica David Benito i Victor Colmenero / Producció Hors Champ / Fuera de Campo

Actualitat

Cicle

Informació pràctica

Temporada: 2020-2021

23 de gener (al MACBA)

18.30 h i 20 h

Capella MACBA

5 € per sessió per al públic general. Entrada gratuïta amb l'abonament de la Constel·lació

Durada: 60'

Relacionats

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x