• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Projectes Internacionals realitzats


DANCING MUSEUMS

Dancing Museums és un projecte europeu d’investigació d’acció dissenyat per fomentar i mantenir col·laboracions a llarg termini entre organitzacions de dansa, museus, universitats i comunitats locals per tal de desenvolupar programes artístics i culturals inspiradors i duradors en què les persones d’aquestes comunitats vulguin involucrar-se

El Mercat de les Flors és una de les estructures que va participar en la segona edició del Dancing Museums, proposant a la Fundació Miró i a l’artista Quim Bigas la participació i complicitat en aquest projecte. Bigas va treballar en aquest projecte en el període 2019-2021 dins d’un procés de residències i recerca a la Fundació Joan Miró.


‘ESPÈCIES D’ESPAIS’ (MERCAT DE LES FLORS I KAOSPILOT) – WORKSHOP

El 4 de desembre de 2019 vàrem organitzar una trobada-workshop fruit d’una col·laboració amb l’escola danesa Kaospilot mitjançant la qual 5 estudiants del programa CREATIVE LEADERSHIP, junt amb Frank Nesi com a facilitador del procés, van estar a Barcelona d’octubre a desembre de 2o19 treballant un projecte pilot del Mercat de les Flors entorn construccions efímeres, dansa, arquitectura i pensament.

En aquest workshop hi van participar coreògrafs i arquitectes, i vam treballar entorn la possibilitat d’una programació / festival al voltant d’aquests continguts.

Trobareu informació en aquesta web que va crear KAOSPILOT d’aquest esdeveniment i recerca:


RESIDÈNCIES D’INTERCANVI AMB HONG KONG

Creació d’espais de trobada, experimentació i creixement per a artistes catalans i xinesos. El projecte amb West Kowloon de Hong Kong va durar tres anys i va involucrar als coreògrafs Raquel Klein i Javier Guerrero per part de Barcelona, a més de Rebecca Wong i Mou Wei de Hong Kong. El 2021 es va desenvolupar el tercer tram d’aquesta aventura.