• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

SÂLMON 2024

Salmon 2024

 

El Festival Sâlmon se centra en pràctiques contemporànies en el marc de la coreografia i la dansa i recull gestos performatius desenvolupats en diferents àmbits.

La 12a edició del Festival Sâlmon se celebrarà en un període d’intensitat de dues setmanes – al Mercat de les Flors entre el 19 i el 25 de febrer–, durant el qual s’acolliran propostes d’artistes locals, estatals i internacionals i es posaran en relació amb diferents espais i públics de la ciutat.

Després d’una edició 2023 que es va desplegar amb una lògica de llarg recorregut a partir de la pregunta: com podem mantenir una pràctica sostinguda durant l’any?, l’edició 2024 permetrà recollir part del que s’hi ha articulat i generar un context de trobada on, en lloc de centrar l’atenció en peces específiques, es puguin imaginar les múltiples relacions i possibilitats d’allò que emergeix als espais en blanc i els ressons entre les diferents propostes artístiques. Una arquitectura potencial d’experiències en què es donen, des de l’associació i desig, les possibilitats per articular sentit.

Les línies del Festival, comissariat per Andrea Rodrigo i Néstor García el cicle 23-24, aprofundeixen en el potencial de la forma per a la producció de sensibilitats estètiques i polítiques situades, maneres de transmissió que desvetllen les històries i gestualitats socials dissidents arrelades als cossos, les formes somàtiques de coneixement que posen de manifest percepcions, textures i intensitats corporals, així com el desig d’entendre el teatre com un lloc per al desenvolupament d’imaginacions polítiques i materials.

Organitzat per Sâlmon Associació Cultural (Antic Teatre, La Poderosa, espai nyamnyam i El Consulado Fonteta)

Amb l’impuls de l’Ajuntament de Barcelona.

Amb el suport La Caldera, Fabra i Coats: Fàbrica de Creació, Graner, centre de creació de dansa i arts vives, Santa Mònica, Mercat de les Flors.

En diàleg amb MACBA, CCCB i Hangar.

Més informació a www.festivalsalmon.com