• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

SÒNIA GÓMEZ

InBalanceIn

11 i 12 de novembre
Popup - Més informació
ESPECTACLE PASSAT
  • Edat recomanada: de 2 a 5 anys

    'UNA HORETA ABANS' a totes les funcions (11h i 15h)

    Un espai d’acollida per a les famílies amb infants. Propostes, literatura i jocs sobre els processos de creació i els universos poètics de l’obra i creadors. Programa del Mercat de les Flors amb la col·laboració de Magdalena Garzón, artista i pedagoga de la dansa, i Oriol Corral, escenògraf

Partint de la pulsió innata de les criatures per moure’s, descobrir i experimentar sense por, aquesta creació proposa una situació escènica que se centra en l’equilibri. L’espectacle es divideix en dos parts: MirAMirA, en què tres especialistes en equilibris, dansa i performativitat munten estructures que ballen amb el cos, teles i objectes diversos. En la part del MOuMOu es convida a les nenes i els nens a participar-hi tot jugant.

El fil conductor és una metàfora sobre els equilibris per a cercar el lloc, el nostre lloc en moviment o en calma tot mirant i imaginant.

La ballarina, performer i coreògrafa Sònia Gómez, formada a l’Institut del Teatre de Barcelona i a l’escola P.A.R.T.S de Bèlgica, treballa des de 2004 en projectes que tenen com a eixos temàtics la construcció identitària, però també el descobriment de certes impostures socials amb l’art i de les impostures de l’art a través del cos i la performance. La darrera vegada que la vam veure al Mercat de les Flors va ser amb The black body, the blue mind and the fluorescent guts l’octubre de 2021. Ara torna amb una peça per a petits.

Idea i direcció Sònia Gómez / Intèrprets Wanja Kahler, Fernando Leija i Personaje Personaje / Narració Personaje Personaje / Assessor motriu Magí Serra / Espai escènic Xesca Salvà / Il·luminació Anna Rovira / Agraïments Escola Poble Sec i EBM Nenes i Nens
Coproducció Mercat de les Flors, elclimamola, Sònia Gómez, Festival elPetit / Amb el suport Departament de cultura de la Generalitat de Catalunya.