QUE DANSI QUI VULGUIS! Balls d’Obertura

Sota el títol Que dansi qui vulguis!, hem posat en marxa un seguit d’accions perquè el nostre públic participi en la configuració de la programació de l’obertura de la propera temporada.

Hem partit de la selecció de companyies catalanes feta pel grup de programadors i productors internacionals de cara a la International Performing Arts Meeting [IPAM] – Grec 2013 Festival de Barcelona. Per tal de donar oportunitats a més artistes, no s’han seleccionat aquells que ja estan recolzats pel Mercat en temporada. Més informació al web del Grec.

En primer lloc, volem agrair-vos a tots la participació: al públic general, a qui hem volgut donar veu i vot; als abonats i ambaixadors, pel temps dedicat en visionar peces senceres, assistir a la Finestra d’internacionalització de la dansa catalana, veure els vídeos i oferir un vot crític i reflexiu; als comissaris, que ens han ajudat a donar coherència a les votacions; i en especial als artistes, com a protagonistes principals, per comprometre’s en una proposta arriscada que ha buscat fidelitzar els nostres espectadors i abonats així com difondre i apropar els treballs actuals de dansa catalana cap a nous públics, una de les tasques més importants del Mercat.

Cal dir que 5 dels espectacles inicialment proposats no han entrat finalment en el procés de votació per diferents motius:

A Place to Bury Strangers, de Roberto Olivan, per qüestions logístiques i de disponibilitat de la companyia

Full evening, de la Cia. Contrapuntus; Diari d’accions, de Pere Faura; Delta, d’Aimar Pérez; i Lowland, de Roser López Espinosa, a petició de les pròpies companyies per desacord amb el procés

I també s’han anul·lat votacions via web que eren clarament fraudulentes.

Fem pública la resolució ponderada de totes aquestes votacions, a cadascuna de les quals hem donat un pes específic del 25%:

– les votacions via web del públic general tenen un pes del 25%

– les dels abonats i ambaixadors també via web un altre 25%

– les d’ambaixadors assistents a la Finestra també un 25%

– i les dels comissaris [Laura Llamazares (Teatre-Auditori de Granollers), Ramon Oriola (Associació Cultural Bipol·art de l’Hospitalet) i Natasha Melo (Red Sudamericana de Danza, Montevideo)] un darrer 25%

El rànking final ha quedat de la següent manera:

1. COBOSMIKA / Wish
2. OLGA ALVAREZ/CIA LA TAIMADA / Crash
3. ALBERT QUESADA / Solos Bach & Gould
4. CIA NADINE GERSPACHER / Elegantly Wasted
5. THOMAS NOONE / Balbir
6. VERO CENDOYA / Bathroom Symphony
7. ALTA REALITAT/JORDI CORTÉS / Black Out
8. REINALDO RIBEIRO/COLECTIVO LA MAJARA / Puerto Iguazú
9. OSCAR SOL I IRIS HEITZINGER / Trinity
10. ERRE QUE ERRE / Hoogerman
11. MIQUEL BARCELONA/LAURA VILAR / You are so beautiful
12. SONIA RODRIGUEZ / Forbidden Colours II
13. NATALIA JIMENEZ & IRIS HEITZINGER / L_Entes
14. SENZA TEMPO / Ofelia o la inteligencia de las flores
15. NATS NUS / Minimon
16. IMPAS DANSA / Moi Même
17. TRAKATAP / Hop!
18. MARC HERVAS/CIA BALLET IMPERIAL / Escenes d’Infants

TROBAREU LA RESOLUCIÓ COMPLETA AQUÍ

A partir de l’ordre de puntuació d’aquesta llista estem parlant amb les companyies sobre la seva disponibilitat de dates i necessitats tècniques de manera que configurarem el programa definitiu amb un mínim de 5 companyies. Aviat en tindreu coneixement.

Finalment, ens fa molta il·lusió haver posat en marxa aquest procés participatiu, confiem que ha estat enriquidor per a tots els agents implicats [públic, artistes i professionals del sector] i que, en definitiva, hagi aconseguit l’objectiu de donar a conèixer espectacles produïts a Catalunya. Esperem que ens acompanyeu per gaudir d’aquesta obertura de la nova temporada del Mercat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x