Marina Mascarell busca performers per a una coproducció del Mercat i el Dance Forum (Taipei)

Marina Mascarell busca 2 o 3 performers per a la seva nova producció amb el Mercat de les Flors i el Dance Forum (Taipei). La data límit per al lliurament de currículum i material audiovisual és el 16 d’octubre. Les persones sel·leccionades participaran en un taller presencial del 13 al 15 de novembre.

Perfil requerit:

Es busquen performers a partir de 45 anys. Professionals de la dansa contemporània, de qualsevol tècnica i estil. Amb interès a formar part i compartir un procés creatiu amb un grup de 7 ballarins i l’equip artístic. Es valorarà la capacitat per a improvisar, la versatilitat i l’interès per experimentar amb el cos, la paraula i el so.

Característiques del projecte:

Aquesta audició s’emmarca en un projecte que vol explorar les possibilitats del cos com a arma política. Un grup de persones es constituirà com a ‘comunitat’, amb el desig de qüestionar la nostra posició com a cossos obedients, construïts i productius, amb l’anhel per trobar alternatives.

+ info:

Si vols més informació sobre l’audició consulta les bases

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x