Map to the Stars, la nova eina digital per dur la dansa a les escoles, ja està disponible

Map to the Stars, la nova eina digital per dur la dansa a les escoles, ja està disponible per a tota la comunitat educativa, gratuïtament, i aviat en comencen els seminaris de formació.

A Map to the Stars, el mestre trobarà propostes didàctiques amb jocs i vídeos explicatius per fer moure els alumnes, ajudar-los a concentrar i a relaxar-se, vinculades a diverses àrees de coneixement acadèmiques i per posar-los en contacte amb el seu cos, estimular la imaginació o simplement canviar l’energia del grup. A més, Map to the Stars també promou l’intercanvi entre les escoles europees que participen en el projecte.

Aquesta aplicació està adreçada als mestres de primària i no cal tenir coneixements de dansa previs. Per acompanyar i aprofundir en l’ús d’aquesta eina digital el Mercat de les Flors organitza seminaris de 5 hores.

OPCIÓ 1: Dimarts 15 i dimecres 16 d’octubre, de 18h a 20:30h

OPCIÓ 2: Dissabte 26 d’octubre, de 10h a 15h

Escriviu un mail per reservar la vostra plaça a: aulaicreacio@mercatflors.cat
Les places són limitades i per rigorós ordre d’inscripció.

Més informació de Map to the Stars

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x