LAB AMB DEBORAH HAY AL MERCAT DE LES FLORS

CONVOCATÒRIA OBERTA PER A COREÒGRAFS, CREADORS I INTÈRPRETS PROFESSIONALS

El Mercat de les Flors organitza un taller dirigit per Deborah Hay del 29 de novembre a l’1 de desembre del 2021 per a coreògrafs, creadors i intèrprets professionals interessats en el treball i trajectòria de DEBORAH HAY, en el marc de la Constel·lació del Mercat de les Flors dedicada a la seva obra.
Aquesta és la descripció i intencionalitat del taller en paraules de DEBORAH HAY:

Aprenentatge no discriminatori
Fa poc més de 60 anys vaig saber que no podia continuar acceptant els valors d’una forma d’art que havia modelat la trajectòria de la meva vida i gravat els seus fonaments jeràrquics en les pròpies neurones del meu cos. Encara que ja ballava professionalment, sabia que no m’estava nodrint de les meves experiències de moviment i actuació fins a aquest moment. La nostra recerca basada en el cos se centrarà en la continuïtat de la seva atenció a la discontinuïtat inherent als experiments basats en el cos que supervisarem junts.

Aquest LAB s’inscriu dins del marc del projecte CÈL·LULA_LAB  per a la formació continuada i la circulació del coneixement en l’àmbit de la dansa,  per al creixement i desenvolupament dels professionals a través de pràctiques compartides. Amb el suport de la Fundació Banc Sabadell.

DEBORAH HAY
La coreògrafa i intèrpret Deborah Hay va començar la seva carrera a principis dels anys 60 amb el Judson Dance Theatre. En les seves cinc dècades a l’avantguarda de l’experimentació coreogràfica, ha contribuït a redefinir el camp de la dansa amb el seu revolucionari treball i influents publicacions, en particular Lamb at the Altar, Duke University Press, a més de My Body, the Buddhist, and Using the Sky, Wesleyan University Press. Altres reconeixements inclouen un Doctorat Honorari de l’Acadèmia del Teatre d’Hèlsinki (2009), i el 5 de maig de 2015 el Ministre de Cultura i Comunicació de França va atorgar a Hay el títol de CHEVALIER DE L’ORDRE DES ARTS ET DES LETTRES. Tanz Im August 2019 va presentar una RE-Perspectiva que abasta l’obra de Hay des de 1968 fins a l’actualitat, incloent dues estrenes.

CALENDARI DE DE LA CONVOCATÒRIA:

  • Data límit per entregar la sol·licitud de plaça: 19 de novembre 2021
  • Resposta d’acceptació a les sol·licituds: 23 de novembre 2021
  • Taller del 29 de novembre a l’1 de desembre 2021 al Mercat de les Flors de 10 a 14 h.
  • El LAB té un coste de 60 € que caldrà abonar entre el 23 i el 26 de novembre, un cop s’hagi confirmat la plaça
  • Hi ha 20 places disponibles

REQUISITS DE LES PERSONES INTERESSADES:

  • Disponibilitat i compromís per tots els dies i horaris del taller.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ A LA CONVOCATÒRIA:

Per més informació (*) i inscripció a la convocatòria envia un correu electrònic a: participa@mercatflors.cat – Ref. “LAB  DEBORAH HAYamb la següent informació:

  • Fitxa d’inscripció
  • Escrit de motivació per a participar al taller (entre 5 línies)
  • CV sintetitzat ( 1000 caràcters)
  • Links a webs o treballs realitzats

FITXA INSCRIPCIÓ

Aquesta activitat compta amb el suport de la FUNDACIÓ BANC SABADELL – Programa CÈL·LULA.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x