MANIFEST AMB MOTIU DE LA SENTÈNCIA DEL PROCÉS

La nostra estructura, que es dedica a la cultura, presenta i representa la diversitat de pensament i de pluralitat cultural del segle XXI. Des d’un lloc com aquest creiem que ni la presó ni la repressió són les solucions als conflictes polítics, pensem que els conflictes només es poden resoldre dialogant amb la paraula, amb l’escolta i amb el respecte. La llibertat d’expressió, l’acceptació de la dissidència i la resolució de conflictes amb el diàleg són la manera de conviure en una societat. Quan la solució és la presó, la repressió, ignorar els conflictes o privar la llibertat d’expressió estem debilitant la nostra societat.

Lamentem profundament la sentència d’avui i demanem als líders polítics que dialoguin; el conflicte no està acabat ni resolt.

Volem manifestar el suport i solidaritat amb les persones i famílies dels qui estan privats de llibertat.

La direcció i els treballadors del Mercat de les Flors

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x