L’eina Map to the Starts comença a desenvolupar-se

50 mestres de 28 escoles de primària i d’un institut d’educació especial (de diferents ciutats, com ara Barcelona, Reus, Salt, Terrassa, Casteldefels, Mura, Viladecans, El Prat de Llobregat, Sant Pol de Mar, etc.) han començat a desenvolupar l’eina digital Map to the Starts en el seu programari. Aquesta aplicació, creada per dur la dansa a les escoles, està rebent una gran acollida per part de les/els mestres que l’estan fent servir.

El Mercat de les Flors ha realitzat un seminari per a tots els mestres interessats en aquest recurs i ara en fa l’acompanyament. La senzilla i fàcil desimboltura d’aquesta eina està permetent que mestres que mai han fet servir el cos en el seu programa comencin a fer-ho sense cap dificultat.

Durant aquest curs escolar les escoles que l’estan aplicant seran les pioneres en desenvolupar Map to the Stars que té previst un ampli recorregut.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x