• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

El Mercat participa en el FESTIVAL INTEMPÈRIE, de la Fundació Arrels

Dissabte 23 de novembre, a les 16 hores, es projectarà al Mercat el documental Barricidi, on es mostra el procés de creació comunitària de l’espectacle amb el mateix nom. Es tracta d’un espectacle deambulant dut a terme al barri del Poble Sec que vol apropar a les persones espectadores la realitat de la gentrificació.

Aquest treball ha estat impulsat pel programa municipal d’art comunitari Art i Part i ha estat desenvolupat per un grup de treball de la Taula de cultura comunitària del Poble Sec, implicant el veïnat i col·lectius que estan patint directament o indirectament les conseqüències de la gentrificació del barri.

El documental, produït per Trama SCCL i dirigit per Guillem Almirall, serà presentat i moderat per Marta Palència, de Trama SCCL, i Jordi Pérez, de la companyia Sargantana i codirector de Barricidi. Posteriorment a la projecció tindrà lloc un debat. L’accés és gratuït amb un aforament limitat a 70 persones.

Aquesta activitat s’emmarca dins dels actes que tindran lloc en el Festival Intempèrie el 23 de novembre a Barcelona, una trobada de música, espectacles i experiències que organitza la Fundació Arrels per sensibilitzar la ciutadania i implicar-la perquè ningú hagi de viure al carrer. El festival transcorrerà a la plaça Margarida Xirgu, començant a les 16h i acabant el dia següent quan surti el sol. Itaca Band, The Penguins i Cesk Freixas són alguns dels artistes que hi participaran. Reserva la teva entrada!

El festival

Art i Part Poble Sec