• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Mots encreuats ESCARLATA CIRCUS

Mots encreuats ESCARLATA CIRCUS

Us proposem un joc

Aquests Mots Escarlatacircuncreuats que veieu aquí sota els va fer Màrius Serra amb motiu dels 25 anys de la companyia ESCARLATA CIRCUS, que a partir d’aquest proper dijous 23 de maig tindrem al Mercat de les Flors amb la Constel·lació que li dediquem. El joc consisteix en endevinar almenys 5 paraules dels Mots Encreuats i participar en el sorteig de 3 packs d’entrades per la Constel·lació, que acaba el diumenge 2 de juny.

No són uns Mots Encreuats fàcils. Com veureu heu de ser bons coneixedors de l’univers d’ESCARLATA CIRCUS. I potser ni tan sols així serà fàcil que endevineu 5 de paraules. Per ajudar-vos una mica us deixem en aquest enllaç el Llibre dels 25 anys d’Escarlata!, que us pot guiar a trobar la resposta correcta a algunes de les situacions que planteja en Màrius Serra.

El període de participació del concurs s’emmarca entre el 20 i el 22 de maig de 2019. Els usuaris de Facebook que vulguin participar en el concurs hauran de deixar un comentari a la publicació del sorteig donant la solució a un mínim de 5 paraules de les que conformen els Mots encreuats (cal especificar a quina fila/columna i a quina posició de la fila/columna es refereix cada paraula). Per entrar al sorteig hi ha d’haver un mínim de 5 encerts en les respostes

Consulteu les Bases completes del concurs aquí