V Jornades sobre la Inclusió Social i l’Educació a les Arts Escèniques

Aquesta cinquena edició se celebrarà a Barcelona, a la seu de l’Institut del Teatre, els dies 20 i 21 de març de 2013, emmarcada dins del programa de activitats que commemoren el centenari de l’Institut.

Les Jornades de 2013 estan organitzades conjuntament per sis institucions públiques i privades: Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, el British Council Espanya, l’Ambaixada del Regne dels Països Baixos a Espanya, l’associació Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad Pública, el centre cultural i social de Caja Madrid “La Casa Encendida” i l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, que serà la seu de les sessions de treball i dels espectacles.

El programa de treball previst per a les Jornades tractarà de donar respostes i orientacions a la delicada situació actual en aquest camp artístic, incididint a més a més en la financiació i en com s’aborden aquests temes en l’àmbit de l’educació reglada.

Hi haurà professionals del Regne Unit, dels Països Baixos, d’Espanya, Mèxic I Israel, entre d’altres països.

En aquesta edició es recupera la programació d’espectacles: un d’IT Dansa, que actuarà el 20 de març, i un de la companyia sevillana Danza Mobile, que clausurarà les Jornades el 21 de març.

Las V Jornades abordaran diferents temàtiques sota dos formats de presentació: ponències matinals a càrrec dels ponents i seminaris-debat per la tarda. En aquests últims es convidarà a participar, a part dels propis ponents de la sessió matinal, a diferents experts en les matèries prevists, a un espai obert al diàleg amb els assistents.

Per últim, amb l’objectiu que la trobada dinamitzi el contacte i intercanvi entre els assistents, s’habilitaran uns espais i horaris concrets per a trobades informals per tal que els participants interessats en presentar els seus projectes o plantejar temes fora de programa oficial puguin fer-ho de forma còmode i així intercanviar experiències i donar-les a conèixer a d’altres assistents de les Jornades.

S’adjunta també un document de preinscripció per a les V Jornades que haurà d’enviar-se cumplimentant al correu jornadasinclusionsocial@inaem.mecd.es. Les persones interessades en inscriure’s hauran d’enviar obligatòriament aquesta fitxa de preinscripció tota complimentada i hauran d’esperar a rebre la confirmació des de el correu de l’organització per oficialitzar la inscripció.

La inscripció a les Jornades és gratuïta. La recepció de sol·licituts de preinscripció a les V Jornades sobre la Inclusió Social i l’Educació en les Arts Escèniques finalitzarà a les 14.00 hores del dia 1 de març de 2013.

Document de preinscripció AQUÍ

Programa Jornades AQUÍ 

Mail contacte i inscripció jornadasinclusionsocial@inaem.mecd.es

jornades_inclusio_social

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x