Una selecció dels artistes seleccionats pel projecte MODUL-DANCE presenten peça a l’octubre

modul-dance

Des de l’any 2010, el Mercat de les Flors lidera modul-dance, un projecte europeu que, fins al 2014 i amb la participació d’un total de 20 cases de dansa europees, treballa per donar suport al desenvolupament, la mobilitat i l’intercanvi d’una comunitat d’artistes de dansa seleccionats.

El proper mes d’octubre podrem veure el resultat del treball d’una nodrida representació d’aquests artistes, bona part d’ells, residents al Graner.

loscorderos estrenaran ULTRAinnocència el proper 4 d’octubre al festival TNT de Terrassa, on també es podrà veure The Inquisitive Middle. Aquesta peça, de Lucy Suggate i Sònia Gómez, s’ha creat en el marc del programa Carte Blanche de modul-dance, en el que també han participat Guy Nader amb Mikael Marso i Sebastián García-Ferro. Totes aquestes creacions també formen part del programa del SÂLMON<, que enguany presenta la seva segona edició. Entre els artistes modul-dance que es podran veure dins d’aquest festival del Mercat dedicat als talents europeus trobem Eugénie Rebetez, The Loose Collective, Jurij Konjar, Alessandro Sciarroni i Patricia Apergi, coreògrafa de la companyia grega Aerites Dance Company.

La selecció d’artistes del projecte modul-dance crea un mapa que reflexa la diversitat estètica i excel•lència artística del panorama de la dansa contemporània actual a Europa.

Més informació www.modul-dance.eu

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x