TOT DANSA / TOTS DANSEN, nominat als Premis Dansacat d’enguany

L’APdC (Associació de Professionals de la Dansa) ha nominat el projecte pedagògic TOT DANSA, impulsat pel Mercat de les Flors, l’Institut Municipal d’Educació i l’Institut del Teatre, a la categoria de Millor projecte pedagògic. El seu objectiu és el de promoure i fomentar la dansa contemporània entre els joves de secundària. Aquest any, a causa de la situació excepcional que ens ha comportat l’aparició del Covid 19, el resultat final va tenir lloc dimecres 20 de maig a través del canal Youtube del Mercat de les Flors. Dirigit pel coreògraf Mario G. Sáez, el Tot Dansa d’enguany ha comptat amb la participació de 186 alumnes de 15 instituts i una escola de música.

Aquesta nominació inclou el TOTS DANSEN, una extensió del TOT DANSA al territori català, també liderat pel Mercat de les Flors.

Els Premis Dansacat, que tenen un caràcter simbòlic, van néixer amb l’objectiu de reconèixer, incentivar i promocionar la feina de les professionals de la Dansa a Catalunya.

Dins les altres categories dels premis de l’associació, també s’hi troben molts espectacles que hem pogut veure al Mercat de les Flors.

Pots trobar més informació i accedir a la votació (fins el 18 de juny) AQUÍ

TOT DANSA 2020

TOTS DANSEN

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x