Segona selecció per participar a la Finestra d’internacionalització de la dansa catalana al Festival Grec

La comissió de valoració internacional està formada per: Cristian Watty (Alemanya, Tanzmesse), Leonel Brum (Brasil, Panorama), Eddie Nixon (Regne Unit, The Place), Benjamin Perchet (França, La Maison de la danse i Biennal), Moica Jug (Eslovènia, Bunker), Francine Bernier (Canadà, Agora de la danse), i és la comissió encarregada de realitzar la Fase I i la Fase II. Aquesta comissió estarà present també durant els dies d’exhibició de la “finestra d’internacionalització de la dansa catalana” dins el Festival Grec.

Finalment, passen a la Fase II 38 propostes. Pots consultar els seleccionats AQUÍ

Amb aquest projecte, el Grec Festival de Barcelona vol donar un pas més en l’àmbit de la projecció internacional de la creació escènica catalana. És per això que, del 9 al 12 de juliol, es convidarà un grup representatiu de programadors i professionals d’arreu a una trobada que, en un ambient distès, pretén que sigui un nou focus generador de projectes d’exhibició, de producció i d’intercanvi d’idees.

Dins d’aquesta trobada es plantegen dos itineraris, un de dansa i un altre multidisciplinari, amb algunes activitats comunes.

L’itinerari de dansa inclou una Finestra de Visibilitat Professional del 9 a l’11 de juliol, organitzada pel mateix festival, el Mercat de les Flors – Graner amb el suport de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), l’Associació de Companyies Professionals de la Dansa de Catalunya (ACPdC), l’Institut Ramon Llull, Barcelona Capital i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta Finestra de Visibilitat consistirà en l’exhibició d’un màxim de 7 peces de dansa que configuraran durant tres dies un itinerari específic per a programadors internacionals. Les peces s’escolliran en convocatòria oberta i les valorarà una comissió internacional. Els espais d’exhibició seran la sala G i MT del Graner, la sala Pina Bausch del Mercat de les Flors i el saT! Sant Andreu Teatre.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x