Se signa el conveni per al projecte educatiu d’àmbit català TOTS DANSEN dirigit a joves de secundària

El Mercat de les Flors i el Consorci Transversal- Xarxa d’Activitats Culturals conjuntament amb el Teatre Monumental de Mataró, el Teatre Auditori de Granollers i el Teatre Principal d’Olot acorden el desenvolupament del projecte TOTS DANSEN.

Basat en l’actual “Jornada Jove de Creació Artística: Dansa Contemporània” d’àmbit barceloní que el Mercat de les Flors comparteix amb l’Institut d’Educació de Barcelona i l’Institut del Teatre, es formula el nou projecte TOTS DANSEN, el qual ha d’esdevenir l’extensió territorial a tot Catalunya. Els dos són projectes de pràctica artística dirigida i compartida amb alumnat d’ensenyament secundari i batxillerat, amb direcció artística i de formació a càrrec de coreògrafs professionals.

TOTS DANSEN està organitzat pel Mercat de les Flors i el Consorci Transversal amb la col·laboració dels espais escènics dels municipis de Mataró, Granollers i Olot. Els resultats s’ensenyaran a través de les mostres protagonitzades per alumnes dels diferents instituts a les tres ciutats i en una trobada a porta tancada de tots els joves intèrprets al Mercat de les Flors el dia 6 de juny 2013.

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x