Se celebra a Barcelona el II Congrés d’Investigació en Dansa

Entre els dies 16 i 18 de novembre tindrà lloc a Barcelona el II Congrés Nacional d’Investigació en Dansa. La Asociación D+I (Danza + Investigación) organitza el Congrés amb l’objectiu de potenciar el seu àmbit d’estudi a l’Estat espanyol, a través de la promoció de treballs, l’intercanvi de coneixement entre professionals de diferents àmbits i el suport a la publicació d’articles d’investigació sobre dansa a casa nostra.

Organitzat conjuntament per la Facultat Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, i amb el suport de la fàbrica de creació Graner i la Universitat Autònoma de Barcelona, l’Asociación D+I reuneix en aquest Congrés més de vint conferències i comunicacions de perfils molt diversos.

Fent de la pluridisciplinarietat bandera, el comitè organitzador ha apostat per la suma d’experiències i punts de vista en un congrés que vol promoure la conscienciació d’una identitat investigadora al voltant de la dansa. És a dir, fer palès l’interès transversal de la dansa com a àmbit d’estudi posant en comú investigadors que l’aborden des de perspectives molt diferents entre si: pedagògica, física, de la salut, interpretativa, conceptual, històrica, etc. Així, entre els principals objectius del congrés també s’hi compta afavorir el networking entre investigadors. L’Asosiación D+I vol teixir en aquest sentit una doble xarxa de suport teòric per l’àmbit de la dansa: de coneixement per una banda i geogràfica per l’altra, a través de la reunió a Barcelona de persones de tot l’Estat.

Després de l’èxit i l’interès generat pel primer Congrés de l’associació, sota el lema “La Investigación en Danza, ¿qué, cómo y para qué?”, que va tenir lloc a Múrcia l’any 2010, el Congrés d’enguany suposa la consolidació de l’Asociación D+I com a entitat de referència en la divulgació i defensa de la Dansa – sense distinció d’estètiques – com a àmbit d’estudi a l’estat espanyol.

Per a més informació i per conèixer en detall la programació del congrés, consulteu AQUÍ
Dossier AQUÍ

 

 

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x