Resolució de residències del Graner

La resolució de la 2a convocatòria de residències de la fàbrica de creació Graner s’ha tancat amb un total de 22 propostes rebudes, que configuren un mapa heterogeni d’estils amb companyies de solvència contrastada i també creadors emergents. Després d’un estudi detallat valorant l’interès artístic i les necessitats tècniques de cada proposta, el Graner ha ampliat el nombre de propostes acceptades de 4 a 7 per la qualitat artística dels projectes.

Set companyies i creadors seran residents a la fàbrica de creació Graner després d’haver-se resolt el 13 de febrer la 2ona convocatòria de residències per part d’una comissió d’experts representant el Mercat de les Flors, les associacions de companyies (ACPDC) i de professionals (APDC) del sector de la dansa de Catalunya. Així doncs, els propers mesos treballaran a l’espai:  Ariadna Estadella, Cie Emmanuel Grivet, Colectivo Sr. Serrano, Emiliano Sanchez i Eugenio Szwarcer, La Intrusa Danza, Sebastián García Ferro i Tomas Danielis  i Umma Umma Dance i Manuel Rodriguez.

El Graner s’inclou dins el programa de Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona que té com a objectiu donar suport i recolzar la creació artística a la nostra ciutat. L’Institut de Cultura ha encarregat al Mercat de les Flors la gestió de l’equipament, que fa amb una comissió de seguiment en la qual també hi participen les Associacions de Professionals i de Companyies de Dansa de Catalunya.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x