Resolució de la tercera convocatòria de residències El Graner

La resolució de la tercera convocatòria de residències del Graner s’ha tancat amb un total de 18 propostes rebudes, que configuren un mapa heterogeni d’estils amb companyies de solvència contrastada i també creadors emergents. Després d’un estudi detallat valorant l’interès artístic i les necessitats tècniques de cada proposta, el Graner ha acceptat set propostes per la qualitat artística dels projectes. Set companyies i creadors seran residents a la fàbrica de creació Graner després d’haver-se resolt el 30 d’octubre la 3a convocatòria de residències per part d’una comissió d’experts: Juliana Reyes (codirectora del Festival Impulsos, Bogotà, Colòmbia), Carles Mallol (Soci fundador de la Caldera, Barcelona, i representant de l’Associació de Companyies de Dansa), Marc Oliver (Programador, Barcelona, com a representant del Mercat de les Flors) i Cristina Alonso (coordinadora del Graner).

Així doncs, els propers mesos treballaran a l’espai: Albert Quesada, Crida Company, El Conde de Torrefiel, Guido Sarli, Juska Weigel, Núria Guiu i Zero Visibility.

El Graner s’inclou dins el programa de Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona que té com a objectiu donar suport i recolzar la creació artística a la nostra ciutat. L’Institut de Cultura ha encarregat al Mercat de les Flors la gestió de l’equipament, que fa amb una comissió de seguiment en la qual també hi participen les Associacions de Professionals i de Companyies de Dansa de Catalunya.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x