Resolució convocatòria residències Graner 2014

El passat mes d’agost el Graner fàbrica de creació va obrir una nova convocatòria per a accedir a les residències. Les companyies seleccionades per a realitzar-les durant l’any 2014 són les següents:

Cia. Mariantònia Oliver
Col·lectiu La Casquería
Guy Nader i Maria Campos
Manuel Rodríguez
María Garcia Vera
Muriel Romero i Pablo Palacio
Pablo Esbert
Quim Bigas
Rut Balbís i Paula Pintos
Sònia Gómez Vicente
Umma Umma Dance

La comissió de valoració de les candidatures ha estat formada per Guillermo Weickert (ballarí i coreògraf), Paula Giuria (FIDCU – Uruguai), Cèsar Compte (APdC), Carles Mallol (ACPDC) i Cristina Alonso (Graner fàbrica de creació).

Les condicions concretes de cadascuna de les residències no són les sol·licitades en les candidatures. Dites condicions resten pendents de concretar. L’equip del Graner es posarà en contacte amb els seleccionats abans del 15 de desembre per tal de fixar el calendari i la vinculació específica que tindrà el Graner en els diversos projectes.

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x