Processos creatius amb l’aula. L’experiència de Nats Nus i l’espectacle MONS (Quan tanco els ulls)

A proposta del Mercat de les Flors i amb el suport del Consorci d’Educació de Barcelona, la fàbrica de creació Graner i La Caldera, la companyia de dansa Nats Nus va engegar un projecte extraordinari on es promou la participació en el procés de treball i de creació de l’espectacle MONS (quan tanco els ulls), que Nats Nus presentarà al Mercat el proper abril.

En aquest bloc els protagonistes, infants, mestres i ballarins recullen els processos de treball que es desenvolupen al llarg del curs. Hi participen els següents centres: Escola Bàrkeno, Escola Lluís Vives, Escola Pau Casals de Gràcia i Escola Sagrada Família; aquestes escoles formen part del territori dels dos centres de creació Graner i La Caldera.

El projecte s’ha concebut en tres fases, d’acord amb el calendari escolar:  una primera de presentació i de tallers a l’escola; la segona un procés creatiu i assajos oberts als centres de creació, i una tercera, que serà l’assistència a les funcions al Mercat.

Actualment, passada la fase pròpiament de tallers i intercanvis a l’aula entre alumnes, mestres i companyia, s’ha engegat ja el procés de creació en el qual els infants -després de l’assistència als assajos oberts (entre febrer i març)- tindran ocasió de nou de dialogar creativament amb la companyia sobre aquesta segona etapa de la creació d’un espectacle.

Pots seguir aquests processos creatius a través del BLOC

I si vols saber més coses de l’espectacle, clica AQUÍ

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x