Presentació Temporada 2012-2013

La creativitat és la nostra arma de resistència. És la manera com millor podem expressar la nostra identitat, el nostre patrimoni viu, no només allò que som o el que érem, sinó l’ambició del que volem ser. I malgrat que sovint el lloc de la Cultura i dels Artistes en la nostra societat estigui qüestionat, ells són els que saben transformar en perenne tot el nostre univers simbòlic. La cultura no és per tant, un luxe.

Com a espai públic que som, una de les nostres tasques és provocar la creativitat. No només deixar que s’expressi a través nostre o que sigui rebuda i jutjada pel públic, sinó incentivar-la, despertar-la, posar-la en situació de risc, forçar-la a posicions incòmodes. I una manera de fer-ho és a través del diàleg amb mirades oposades. I si dialogar és mantenir una conversa entre dues persones motivada pel desig d’entendre’s, creiem que aquesta és una de les fortaleses de la nostra cultura mediterrània.

Per això ens interessa especialment recolzar amb continuïtat artistes a qui els importi comunicar que facin una dansa compromesa amb les emocions i amb l’humanisme, que sigui política i suggereixi noves formes poètiques, que transmeti valors socials, primitiva i alhora sofisticada i moderna, cooperativa, curiosa, que es reinventi, que begui i s’inspiri en la natura.

Volem que el diàleg i la llibertat creativa es respirin per tots els racons del Mercat. Volem treballar per despertar la curiositat del nostre públic com a una de les principals fonts de coneixement. Volem que hi trobis en aquest Mercat la dansa que et parli a tu.

Consulta i descarrega’t el pdf amb la programació de tota la temporada del Mercat o bé consulta la programació mes a mes

__________________________________________________________________________________________________

VÍDEO PRESENTACIÓ TEMPORADA 2012-13 DEL MERCAT DE LES FLORS

__________________________________________________________________________________________________

TAST D’ALGUNS DELS ESPECTACLES QUE FORMEN LA PROGRAMACIÓ 2012-13

Actualitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerarem que n’accepta el seu ús. Pot canviar aquesta configuració i obtenir-ne més informació aquí.

x