• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Oberta la inscripció al curs de mestres

El curs de formació permanent al professorat està dirigit a educadors de l’Escola Bressol, de l’Educació Infantil, Primària, Secundària i Cicles Formatius, té com a objectiu propiciar un espai per a l’intercanvi i l’aprenentatge del llenguatge de la dansa.

Enguany, sota el nom Escenaris a l’aula, es pretén facilitar i obrir “finestres” a la creació dins l’aula. El curs serà una combinació de processos i pràctiques de cos, com en les edicions passades, sota la direcció de coreògrafs i coreògrafes en actiu, amb recorreguts professionals diversos i que formen part de la nostra programació educativa.

Com a novetat, seguint les valoracions de mestres i educadors participants, hem introduït la possibilitat de dedicar l’experiència d’un procés de creació en un temps més llarg i en tres sessions completes -amb un total de 9 hores-. Conduïdes per un sol coreògraf, la finalitat d’aquest temps serà aprofundir en eines i estructures de composició com a recurs de pràctica a l’aula.

D’ençà l’any 2007 el Mercat de les Flors organitza aquest Curs de formació per al professorat que completa l’oferta del Talla Única/Cicle Dan Dan Dansa. Amb la voluntat d’acompanyar educadors i escola, és un curs que ha anat creixent i consolidant-se dins la línia pedagògica de la nostra institució, com el punt de trobada i debat entre

CURS DE FORMACIÓ 2020