• Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Nova temporada del cicle Per amor a les Arts

Quarta edició de la iniciativa Per amor a les arts, un cicle en què el cinema dialoga amb altres disciplines que van posar en marxa la Filmoteca de Catalunya i el Museu Nacional d’Art de Catalunya. La programació setmanal consisteix en una projecció d’un film que relacioni el món del cinema i de l’art, precedida d’una introducció a càrrec d’un expert. El Mercat de les Flors hi participa en aquest cicle juntament amb altres centres culturas: L’Auditori, la Fundació Mies van der Rohe, el Gran Teatre del Liceu, la Institució de les Lletres Catalanes, el Palau de la Música Catalana, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, el Teatre Lliure, i el Teatre Nacional de Catalunya, la Fundació Joan Miró i el FAD (Foment de les Arts Decoratives) amb el Museu del Disseny.

Aquesta nova edició començarà l’1 d’octubre i acabarà el 9 de juny de 2020, amb 36 pel·lícules. Totes les sessions del cicle Per amor a les Arts es fan a la seu de la Filmoteca els dimarts a les 17.00 h, amb presentacions a càrrec d’artistes i experts en les disciplines corresponents. Els films tenen una segona projecció (sense presentació), i els amics i abonats de les institucions col·laboradores poden adquirir entrades a preu reduït.

El curs 2018/2019 de Per amor a les Arts es va tancar amb 7.831 assistents, un miler més que l’anterior. La mitjana d’assistència de les seixanta sessions programades va ser de 130 espectadors, un 20% més que la mitjana global de la Filmoteca l’any passat.

El Mercat de les Flors hi participa amb dues pel·lícules: Rize, de David LaChapelle (2005) que es podrà veure el 22 d’octubre, i Suspiria, de Luca Guadagnino (2018), a la Filmoteca el 14 d’abril.

Programa de Per amor a les Arts 2019/2020 AQUÍ

Més informació de la programació de Per amor a les Arts 2019/2020 AQUÍ